Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Automatizari usi industriale Soon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Automatizari Nice
Out Of stock
Descriere
Soon
Pentru usi sectionale de pana la 20 m2.
Motoreductor electromecanic 24 Vcc, cu tehnologie de conectare BlueBUS si cu encoder absolut.

Instalare usoara: Soon poate fi aplicat direct pe arborele portii sectionale; dimensiuni foarte reduse mai ales in latime, pentru a facilita montarea in orice pozitie; Foarte simpls datorits sistemului BlueBUS ce permite legaturi cu dous fire intre unitate de comanda si cuplurile de fotocelule.
Pratic: unitate de commanda si baterii tampon PS124 (optionale) dispuse la interior; se conecteaza prin intermediul unui conector practic cu cuplare ghidata.
Economie de energie: cand sistemul nu se utilizeaza sau intra in stand-by.

Fiabil si exact: memorarea pozitiilor limitatoarelor de cursa la deschidere si inchidere; pornire graduala si incetinire la deschidere si inchidere; tehnologia cu encoder absolut garanteaza precizie milimetrica fara a fi necesar limitator de cursa, fiabilitate, mentinerea in timp a valorilor setate.

Sigur:
evidentierea obstacolelor si monitorizarea absortiei motorului de-a lungul cursei, autodiagnosticare prin semnalul luminos intermitent si lumina de control. Setat pentru legatura bordurilor sensibile optice si rezistive de ultima generatie 8,2 kohm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura